Test: Lædercover til iPhone

TESTS & GUIDES

SPONSERET

Introduktion

Lædercoveret fra Trendhim hjælper med at beskytte din iPhone mod de skader vi alle efterhånden kender til, nemlig skader på glasset. Coveret indeholder tilmed en funktion, hvor du kan have dine kreditkort og lidt sedler med dig.

Coveret blev leveret hurtigt og sikkert via DAO, pakket ind i en lille praktisk pakke og godt beskyttet. Trendhim ligger i Horsens, men har kunder fra hele verden, der shopper alle former for accessories til mænd. Alle produkter som Trendhim forhandler er nøje udvalgt og du kan købe alt fra seler, slips og butterfly, til solbriller, tasker og halskæder.

Jeg har testet coveret fra Trendhim og det kan du læse mere om nedenfor. God fornøjelse!

Design og kvalitet

Fornemmelsen og førstehåndsindtrykket er rigtig godt af lædercoveret fra Trendhim. Telefonen sættes ned i en plastform inde i etuiet, som den sidder godt fast i. Der er skåret ud i plastikken til alle knapper og i bunden til højtalere og USB/ladestik.

Læderet er udført med pæne og lige syninger, der givet et flot udtryk. Lædercoveret kan rumme op til 3 kreditkort og har en lille sidelommer du kan bruge til sedler, kvitteringer eller visitkort. Kvaliteten af læderet virker fornuftig og holder stadig farven og det ensartede udseende, selv efter brug. Du skal dog huske at læder er et natur materiale, så der vil selvfølgelig med tiden komme “brugsridser” i læderet udvendigt.

Kvaliteten i coveret er ganske fornuftigt til prisen og telefonen sidder godt sikkert fast i det. Designet af coveret gør dog at telefonen, samlet set, kan fylde noget i lommen – og måske endda for meget for nogle. Men hvis du kan undvære pungen og kun medbringe dette cover er det en god løsning.

Personlig vil jeg aldrig kunne bruge et lædercover som dette. Jeg synes ganske enkelt at det fylder for meget i lommen og jeg kan ikke vænne mig til at skulle “klappe” coveret op for at kunne tilgå min telefon. Men det ændre ikke på at jeg synes coveret har et fint design og er udført i en god kvalitet.

Pris

Prisen for lædercoveret ligger på 299 hos Trendhim. Sammenlignet med andre lædercovers til iPhone er prisen rimelig og vil du have et lækkert lædercover er dette et godt bud.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Trendhim, men alle holdninger og meninger er mine egne.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram