Bag kulissen i Universal Studios

CALIFORNIENOPLEVELSERUSA

Hvis man har interesse i film og lidt hang til noget action, så er et besøg I en amerikansk forlystelsespark helt sikkert noget du skal. I Danmark har vi Legoland, Tivoli og Djurs Sommerland, for at nævne nogle. Men USA kan noget med iscenesættelse og det at skabe et univers man bliver helt opslugt af.

Én af parkerne der er en mulighed i USA er Universal Studios Hollywood i Los Angeles. Man kan også besøge en Universal Studios park i bl.a. Orlando, Japan og Singapore.

Vi brugte en hel dag i parken og har du mere tid, vil jeg anbefale at bruge 2 dage. Så er der tid til at nå alle forlystelser og måske endda prøve nogle af dem 2 gange.

Forlystelser og specialeffects

Parken adskiller sig fra andre forlystelsesparker med at være fokuseret mod film, specialeffects og forlystelser der er lavet med udgangspunkt I kendte figurer fra film eller serier. Du kan prøve rutsjebaner fra Jurassic Park, komme ud at køre med Krusty fra The Simpsons i The Simpsons Ride eller tage på besøg i Minions huset. Hvis du ikke er til rutsjebaner, kan du se utallige 3D og 4D film, med bl.a. Transformers, Fast And The Furious og King Kong.

Parken giver dig også mulighed for at se liveshows, hvor du kan opleve dyr fra hollywood film eller se f.eks. et helt fantastisk show med temaet fra Waterworld.

Da vi besøgte parken var det lige op til Halloween. Så I bedste amerikansk stil, var der pyntet op over hele parken. Besøger du parken under Halloween har du mulighed for at besøge parken om aftenen, hvor parken er omdannet til noget der ligner scener fra serien Walking Dead. Der vil i hele parken være skuespillere der spiller zombier.

Som noget nyt efter vi besøgte parken, har de fået en del forlystelser og områder med teamet fra Harry Potter.

Spisning

Du kan finde flere spisesteder inde i parken, men forbered dig på at der er mange mennesker i kø. Spisestederne serverer alt fra pizza og burger til salater og frugtboder. Vær opmærksom på at priserne er i den høje ende – men ikke noget usædvanligt prisniveau for parker som denne.

Vi prøvede

Vi fik ikke afprøvet alle forlystelser, men vi udvalgte dem vi mente vi kunne nå og havde lyst til:

  • Jurassic Park – The Ride: Rutsjebane der tager udgangspunkt i filmen Jurassic Park. Turen foregår som en kombineret køre og sejltur rundt i Jurassic Park. Forbered dig på at blive våd!
  • The World-Famous Studio Tour: Turen tager dig med rundt i Universal Studios i Hollywood, med sceneopsætninger fra New York, flystyrt og masser af demoer af special effects til film. Den er et Must See i parken.
  • The Simpsons Ride: Kom med en tur til Simpsons land, hvor Homer igen kommer i problemer. Turen foregår i en vogn der bevæger sig til filmen.
  • Special Effects Show: Show der viser dig mange former for special effects.
  • WaterWorld: Flot show med masser af action, special effects og store overraskelser – og vand!

Gode råd til besøget

  • Hvis du ser skiltet med teksten “Wetzone” – så mener de det. Du vil blive våd, hvis du sætter dig i denne zone.
  • Du kan sagtens kører i egen bil til parken, der er gode parkeringsmuligheder.
  • Prøv at planlæg dit besøg på en hverdag!
  • Hvis du overvejer et besøg i f.eks. Seaworld San Diego, kan du med fordel købe en kombibillet og opnå en god besparelse på entré. Entreprisen er ca 115 $ for en 1-dags billet.

Mere information

Link: https://www.universalstudioshollywood.com 

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram