Vil du samarbejde?

Vil du gerne samarbejde med mig? Ønsker du at jeg skal teste dit helt unikke produkt eller service? Hvis dit produkt passer overens med bloggens (og mine) interesser, så er jeg helt klar på at lave en test. Testen bliver selvfølgelig lagt på bloggen og offentliggøres på mine kanaler på Facebook og Instagram. Min anmeldelse vil være min helt ærlige beskrivelse – godt som skidt. Der vil selvfølgelig også komme et link til dit produkt i anmeldelsen.

Samarbejdet behøves ikke være en decideret anmeldelse, men kan også være en service eller ting, der kan skrives om i min “Guides“-sektion.

Eksempler på samarbejde

Anmeldelse

Affiliate

Bloggertur

Giveaway

Blogindlæg

Takeover

Baggrund

Mod Nord er primært en personlig blog, der henvender sig til alle der har lyst til at læse stort som småt. Her deler jeg små historier fra hverdagen, rejsefortællinger, foto og film fra hele verden, anmeldelser og give ideer til dit næste gør-det-selv projekt. Jeg værdsætter den gode, levende og personlige fortælling, der drager læseren helt ind.

Jeg arbejder til daglig som el-installatør, men har i mange år arbejdet med grafisk design, webdesign og foto. Jeg driver og er ejer af virksomheden Mod Nord, som også driver FormFabrikn og Kongen & Vikingen. Jeg er autodidakt inden for mediebranchen, men har været med lige siden 2002, hvor jeg fandt magien i de grafiske muligheder og udtryk.

Kontakt

Bloggen kører sideløbende med mit job som serviceleder, så den drives udelukkende af interesse – og fordi jeg synes rejser, mad, oplevelser og udstyr er helt fantastisk. Giv endelig lyd, hvis du har noget jeg skal teste eller vi skal starte et samarbejde.

Hvis du har en idé eller projekt, du gerne vil have mig med i, er du mere end velkommen til at kontakte mig:

Mads Sønderskov Petersen
mads@modnord.dk / 24 46 06 78

CVR 32176291

Samarbejdsaftaler

Jeg har lavet samarbejdsaftaler med nedenstående hjemmesider. Hvis du vil bestille fra hjemmesiderne, vil det hjælpe mig enormt meget, hvis du vil benytte et af nedenstående links. Det giver mig et par procenter i støtte og for dig som køber vil prisen være fuldstændig den samme på varen. Det er en affiliate aftale, hvor hjemmesiden giver mig et bidrag for at have henvist dig som kunde til dem.

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

LÆS OGSÅ