Legoland i børnehøjde og barnlige sjæle

OPLEVELSER

LEGO er kendt i hele verden og næsten alle sammen er vokset op med LEGO i legetøjskassen. Legoland i Billund er derfor et naturligt valg, når du skal besøge en forlystelspark i Danmark – og det har ca. 50 mio. andre også gjort siden 1968 da Legoland åbnede.

dav

Miniland

Det første der møder dig når du er kommet ind i parken er Miniland. Her er alt bygget i størrelsesforholdet 1:20. Du kan bl.a. komme med til Nyhavn, Tyskland, Sverige og Scotland. Du kan besøge universet fra Star Wars og se nogle af verdens højeste bygninger i miniudgave. For børn kan der gå rigtig lang tid med at kigge på alle de ting der bevæger sig, kører rundt i byerne og siger lyde. Som voksen er det også ret faschinerende at se på.

DUPLO land

Et af områderne i Legoland er DUPLO land, som er for de helt små børn. DUPLO er den første LEGO-serie som du som barn kan få og det er derfor let genkendeligt i DUPLO land. Her kan du lege på en kæmpe DUPLO legeplads, komme op flyverne , få en rundtur i parisehjulet (Legondol) eller tage det lille tog (DUPLO Express) rundt. Som alle andre steder i Legoland er DUPLO land gennemført og du kan genkende klodserne og figurene fra æskerne hjemme på værelset.

 

Attraktioner

Legoland er inddelt i forskellige områder, med hver deres tema – Ninjago, Piratland, Legoredo, Polarland osv. Attraktionerne i områder er tilpasset områdets tema, hvor de fleste attraktioner er til børn. Der er dog heldigvis også mange attraktioner, hvor du kan slippe dit indre barn løs, sammen med dine børn. Det er alletiders at opleve en hel verden henvendt til børn og på en sjov og lærerig måde.

Mad & Drikke

Der findes et godt udvalg af restauranter, burgerbarer og isbarer i Legoland. Alle hver deres tema, som kan være sjovt for børnene. Men som i alle andre forlystelsparker er priserne høje og et godt råd vil derfor være at tage en god madkurv med hjemmefra. Der er masser af steder i Legoland, hvor du kan nyde din medbragte mad, samtidig med at børnene kan lege lige i nærheden.

Gode råd

Kommer du i bil til parken er der let adgang til parkering og det er fint skiltet hele vejen ind mod parkens område. Herfra er der ca. 5 minutters gang til Legoland, men det er en hyggelig tur med små Legofigurer der byder velkommen. Skal du med offentlig transport, skal du tage toget mod Vejle, Kolding eller Fredericia. Herfra kan du tage bussen direkte ud til Legoland. Busturen tager cirka 1 time.

Hvis du vil spare lidt (15%) på entrébilletten, skal du købe den mindst 7 dage i forvejen. Så slipper du også for at skulle stå i kø 2 gange i Legoland.

 

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram