Billig camping i norditalien

ITALIEN

Turen gik til norditalien og vi skulle for første gang bo i et mobilhome. Helle har ikke den store erfaring med campinglivet – men til gengæld har jeg selv været vant til at vi camperede næsten i alle sommerferier. Turen er ofte gået til Frankrig, først med telt og senere med campingvogn.

Mobilhome

I år skulle vi så prøve at bo i et mobilhome som ingen af os havde prøvet før. Mobilhome er en god mellemvej for dem som ikke gider at tage sit eget telt eller campingvogn med, men samtidig gerne vil have komforten fra en campingvogn. Det mobilhome vi havde booket var udstyret med 2 soveværelser, 1 bad, 1 toilet og et fælles rum med en sofagruppe/spiseplads og køkken. I køkkenet var der et stort køleskab med en lille skabsfryser, 3 gasblus, det mest nødvendige service (næsten!) og fint med plads  – efter forholdene.

Det ene soveværelse var med 1 køjeseng og 1 enkelt seng. Det andet soveværelse var med 1 stk. 3/4 seng og skabe til tøj. Udenfor var der en lille terrasse med 2 liggestole, 4 stole og havebord, inkl. Parasol. Vores mobilhome var fint renggjort da vi ankom og der var fin plads til 2 voksne og 2 børn (vi havde kun 1 barn med). Der var nogle få rengøringsartikler, men det kan være uundværligt sydpå hvor det ikke kan undgås at slæbe sand og skidt med ind – en fejning kan ofte afhjælpe det værste.

Placering

Campingpladsen ligger lige ned til floden Magra og vi havde heldigvis fået et mobilhome med direkte udsigt til floden. Den direkte udsigt fra sin plads er en sjældenhed på campingpladsen – hvor du kan være uheldig at få en plads med direkte udsigt til et hegn/meget høj hæk. Omkring campingpladsen er der ikke meget, det nærmeste er et supermarked der har de mest basale ting. Vil du til en lidt større by skal du køre til Sarzana eller La Spezia.

Det er værd at nævne at der ikke langt fra campingpladsen ligger en militær flyveplads, hvor der dagligt lander og letter helikoptere – i til tider en uendelig mængde.

Hvis du trænger til at komme lidt væk, men ikke gider den lange kørtur kan du tage til byen Bocca di Magra. Byen er charmerende lille by der ligger helt ned til vandet og med en lille strand. Byen ligger helt nede ved udløbet af floden Magra og det giver en smuk udsigt ud mod Det Liguriske Hav.

Udsigt til floden med ekstrem støj

Til trods for at vores mobilhome havde direkte udsigt til floden, lå det tæt på poolområdet, hvor der om aftenen var børnedisko med, til tider, ekstrem høj musik og støj. Syd på har de lidt anden tilgang til sengetider for børn og det var tydeligvis det der var tilfældet. Alle dage fra ca. 20.00 til midnat var der høj musik ved poolen. Det kan som dansker godt være lidt en prøvelse, når ens barn normalt kommer i seng mellem 19-20 – heldigvis havde vores søn et godt sovehjerte med :-).

Faciliteter

Campingpladsen har udover et kæmpe poolområde med børnepool (husk badehætte – også til børn) og poolbar, vaskehus, minigolf, område hvor hunde kan lege, en stor legeplads og en restaurant med mulighed for at tage pizza med ned til din egen plads. Hvis du ikke har badefaciliteter i dit telt/mobilhome kan du benytte de fælles badebygninger med toilet og bad i.

Pladsen

Campingpladsen har 100 pladser til eget telt/campingvogn, 90 mobilhomes, 11 bungalows og 30 telte du kan leje. For børnene er der masser af aktiviteter, men pladsen er slidt og trænger til en større omgang vedligehold over det hele. Overnatninger på campingpladsen koster ca. 375 kroner pr. nat for et mobilhome som vi havde booket. Det må efter min mening heller ikke koste mere for en campingplads med denne stand.

Mere information

Camping River (http://www.campingriver.com/)

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram