TEST: CityMaps2Go (rejseapp)

TESTS & GUIDES

Når jeg rejser i dag er det altid ledsaget af min telefon. Derfor åbner det også op for muligheden for at bruge telefonen til både noter, rejsedokumenter og vejvisning. Da det er en iPhone jeg selv har, er det med udgangspunkt i Apple’s Appstore og styresystemet iOS denne test er lavet.

Rejseapps

Hvis man foretager en søgning i appstore på rejser, vil der komme utrolig mange resultater med apps der kan hjælpe med alverdens ting på rejsen. Jeg har prøvet rigtig mange apps efterhånden – og til mange formål. Nogle apps fungerer og nogle fungerer absolut ikke. Nogle apps opfinder et behov man kan bruge telefonen til på rejsen, hvilket viser sig ikke at være så anvendeligt i virkeligheden.

De fleste apps kan dog fåes til både iOS og Android telefoner.

cityMaps2Go

Appen giver dig mulighed for at have kort med på turen og finde ud af hvor du er henne i en by eller et bestemt område i et land. Du har mulighed for at hente kort fra 150 lande, 60.000 destinationer og information om over 50 mio. steder.

Funktioner
  • Hente kort og bruge dem uden dataforbindelse
  • Søge hoteller, seværdigheder, butikker, restauranter osv.
  • Detaljerede kort med både cykelsti og grusstier på kortet
  • Finde din placering via telefonens GPS, uden brug af dataforbindelse
Anvendelse

Jeg har primært brugt appen når jeg har skullet være en storby eller et lille område. Men den fungerer lige godt om det er i en by eller helt land. Når jeg har skullet til f.eks Berlin har jeg inden turen kunnet sidde hjemme og lave en favoritliste, hvor bl.a. hotellet, nogle gode restauranter og bestemte seværdigheder ligger.

Når favoritstederne er indtaster bliver de vist med en lille stjerne på kortet. Når man er kommet frem, kan man vælge stederne fra favoritlisten og straks fortæller appen dig hvor langt du er fra punktet.

Der er 2 muligheder når kort vælges og downloades til telefonen. Første mulighed er selvfølgelig at hente grundkortet med alle veje, steder og POI’s vist. Til de fleste kort er der så en mulighed for også at hente en pakke hvor alle informationer om f.eks. seværdigheder og restauranter er indeholdt. Den fylder typisk noget mere, men så er man også helt uafhængig af data til appen på turen. Jeg har aldrig valgt at downloade informationspakken, da jeg fint har kunnet bruge de informationer der ligger i grundkortet.

Pris

Som udgangspunkt er appen gratis og indeholder premium funktionerne. Der er også mulighed for at tilkøbe PRO-funktioner, hvor bl.a. reklamer i appen forsvinder. Prisen for PRO-funktioner ligger på omkring 12,00 $.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram