Havefitness med minigraver

DIY

Rigtig mange danskere har en trampolin stående i haven, men den kan fylde en hel del. Trampoliner fåes i flere størrelser og op til 5 meter i diameter og de fåes til enten nedgravning eller til at have stående frit på græsplænen. Vi købte 1½ år siden naboens trampolin og selvfølgelig skulle det være én af de største de havde – men det var en god pris 🙂 .

Nedgravning iværksat

Efter den havde stået frit på græsset i lang tid og egentlig ikke særlig flot at se på, besluttede vi at den skulle graves ned bagerst i haven. Trampolinen er ikke beregnet til nedgravning, men du kan sagtens fjerne mellemstykket på benene og sætte den ned på græsset. Jeg fik målt ud til hullets størrelse og gik i gang med spaden. BUM! Jorden var fyldt med ler, så der skulle en minigraver til, hvis ikke udgravningen skulle tage indtil sommerferien at få færdig.

Hurtigt hul og meget jord

Til gengæld gik der ikke mere end 2½ time, så var hullet gravet – men var der desværre kun alt jorden der skulle køres ud af haven (med trillebør og manuelskovl). For en weekend kostede minigraver + trailer 1.600 kroner inkl. moms hos Ramirent. Minigraveren er helt sikkert et godt værktøj til opgaven, men vær opmærksom på den kan sætte fodspor i haven som efterfølgende skal rettes op med nyt græs og planering.

Arbejdsplan for nedgravning

  1. Mål omkredsen af hullet ud og markér det på græsplænen. Bemærk der er forskel på en trampolin der er beregnet til nedgravning og en der skal stå med rammen oppe på græsset.
  2. Begynd at grav. Men grav hullet som en balje og ikke med lige sider. Graver du hullet med lodrette sider, vil det falde sammen med tiden.
  3. Find den rigtig dybde i midten af hullet. Dybden afhænger af trampolinens diameter. En diameter på 5 meter, svarer til et hul på ca. 90 cm i dybden.
  4. Saml trampolinen.
  5. Spænd den fast med stormsikring
  6. Sæt et net el. lign. foran rammen, så bolde og dyr ikke kan komme ned i hullet.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram