Bo ved Yosemite på Hotel Charlotte

CALIFORNIENUSA

Trænger du til afslapning og en overnatning når du kommer ud af Yosemite National Park, kan du svinge forbi Groveland og bo på Hotel Charlotte.

Personalet

Når du træder ind på Hotel Charlotte, som mest af alt ligner noget fra en gammel westernfilm, bliver du mødt af et venligt personale. De er meget hjælpsomme med at fortælle om byen og er du på vej ind i Yosemite kan du helt sikkert få en god guide af dem.

Beliggenhed og faciliteter

Hotellet ligger ca. 10 km vest for Yosemite nationalpark, hvis du kører ad rute 120 (Main Street). Byen Groveland, hvor hotellet ligger har ca. 600 indbyggere, så forvent ikke den store shoppinggade eller områder fyldt med restauranter og cafeer.

Hotellet har en ret god restaurant og kan serverer en lækker og indbydende tapas til en rimelig pris. Til morgenmad er der en god brunch, som heldigvis har andet end søde sager. Til morgenmaden er der friskristet og friskbrygget kaffe – og for en kaffedrikker kan det være den bedste start på dagen. Kaffebønnerne bliver ristet lige på den anden side af gaden, i en lille kaffebar, hvor du kan købe kaffebønner med hjem.

Tip: Behold kaffebønnerne I din håndbagage, da de kan miste smagen og blive bitre hvis de ligger i flyets lastrum hjem til Danmark.

Værelset

Værelserne er ikke de største. Men der nøje indrettet og der er en gennemført westernstil. Værelserne er meget forskellige, både i størrelse og indretning. Der er eget bad og toilet på værelser. Værelserne er indrettet med Queen Size senge, et par stole, skab og en lille håndvask. Prisen for de værelser vi var checket ind på ligger på mellem 129 og 179 $.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram