LEGO Bugatti Chiron

OPLEVELSER

Det er sjældent at jeg skriver et indlæg af de kortere. Men det gør jeg lige denne gang. Hvorfor? Fordi det jeg vil fortælle om er ganske enkelt helt specielt og helt vildt! Jeg tog med familien ud til LEGO House i Billund i bededagsferien for at se nærmere på den 1:1 bil de har fået udstillet i foyen. Bilen er ikke en hvilken som helst bil, det er en Bugatti Chiron i 1:1, bygget i Legoklodser og kan endda køre ved hjælp af motorer, som kendes fra LEGO Technic.

LEGO har i samarbejde med Bugatti bygget denne enestående bil i 1:1. Den består udelukkende af Legoklodser (med få konstruktive undtagelser). Den er helt enestående at gå rundt om at kigge på. Det er helt fantastisk at opleve hvad der kan lade sig gøre at bygge i LEGO. Den ligner ikke kun den rigtige vare, den kan rent faktisk også kører med 20 km/t, når motorerne er aktiveret/installeret i bilen. 

Du behøver ikke være nogen entuiast for at synes at denne bil et helt enestående stykke byggearbejde i LEGO, for den vil imponerer alle med sine fine detaljer, sin størrelse og sine virkelighedstro funktioner. For ikke at tale om den de fakta som bilen tager med sig – læs dem herunder.

Fakta om LEGO Bugatti Chiron:

  • Bilen består af mere end 1.000.000.000 LEGO Technic komponenter
  • Motoren leverer 5,3 Hk og en fart på 20 km/t
  • Bilen vejer ca. 1.500 kg
  • Mere end 13.000 timer er blevet brugt på at bygge og teste bilen
  • Der er blevet udviklet et specielt transparant LEGO Technic element til denne bil
  • Der er ikke brugt nogen lim

Hvis Bugatti Chiron ikke er nok til at lokke dig til LEGO House i Billund, synes jeg du skulle læse mit indlæg om LEGO House.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

LÆS OGSÅ
Instagram