Vejret er blevet gråt, kedelig og fyldt med regnvejr – ØV! MEN, det giver bare en rigtig god grund til at gå i køkkenet og starte panderne op, finde sirup frem og vente på at fadet med friskbagte og lune pandekager kommer på bordet. Her giver jeg dig min opskrift på pandekager, som jeg har brugt altid og de er altid en success. Prøv dem, du vil ikke fortryde det.
Opskriften giver cirka 20 pandekager, afhængig af hvor stor en pande du bruger og hvor tykke du laver dine pandekager.
Pandekager
Udstyr
- 1 Pandekagepande
- 1 Gryde
Ingredients
- 1 spsk Sukker
- 125 g Smør
- 1 ltr. Mælk
- 6 stk. Æg
- 500 g Hvedemel
- 1 tsk. Salt
Instructions
- Smelt smør ved lav varme i en gryde
- Pisk alle ingredienser sammen i en skål
- Varm panden op med lidt smør på
- Begynd at stege pandekagerne
TIP
Hvis du have nogle pandekager der minder lidt mere om amerikanske pandekager, kan du erstatte mini/letmælken med kernemælk. Det får dem til at blive lidt luftigerer.