Opskrift: Mads’ Pandekager

MAD & OPSKRIFTER

Vejret er blevet gråt, kedelig og fyldt med regnvejr – ØV! MEN, det giver bare en rigtig god grund til at gå i køkkenet og starte panderne op, finde sirup frem og vente på at fadet med friskbagte og lune pandekager kommer på bordet. Her giver jeg dig min opskrift på pandekager, som jeg har brugt altid og de er altid en success. Prøv dem, du vil ikke fortryde det.

Opskriften giver cirka 20 pandekager, afhængig af hvor stor en pande du bruger og hvor tykke du laver dine pandekager.

Pandekager

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 pers.

Udstyr

 • 1 Pandekagepande
 • 1 Gryde

Ingredienser
  

 • 1 spsk Sukker
 • 125 g Smør
 • 1 ltr. Mælk
 • 6 stk. Æg
 • 500 g Hvedemel
 • 1 tsk. Salt

Sådan gør du
 

 • Smelt smør ved lav varme i en gryde
 • Pisk alle ingredienser sammen i en skål
 • Varm panden op med lidt smør på
 • Begynd at stege pandekagerne
Søgeord Pandekager
TIP

Hvis du have nogle pandekager der minder lidt mere om amerikanske pandekager, kan du erstatte mini/letmælken med kernemælk. Det får dem til at blive lidt luftigerer.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram