TYSKLAND

Måske, Tysklands flotteste parlament ligger i Schwerin

På vej mod eller fra Berlin kan du tage forbi den lille by Schwerin (ca. 95.000 indb.). Schwerin er hovedstad i delstaten Mechlenburg-Vorpommern. Hvorfor vi lige valgte at tage til byen, var på grund det enormt flotte slot der ligger her.

Slottet der tidligere fungerede som sygeplejeskole, fungerer i dag som parlamentsbygning i delstaten og som eventsted, hvor du kan holde din fest, spise på restauranten eller nyde opera om sommeren. Slottet er virkelig betagende og der kommer hele tiden en ny flot udsigt eller lille detalje frem og så er slottet bare utrolig pænt og godt vedligeholdt.

Gå en tur rundt om slottet, spis en “flammkuchen” (ca. 10-14 EUR) på restauranten, nyd udsigten og de fantastiske omgivelser i slottet og søen det ligger ud til.

 

KOMMENTARER

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge, Villads og Sigurd – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Seneste indlæg