Måske, Tysklands flotteste parlament ligger i Schwerin

TYSKLAND

På vej mod eller fra Berlin kan du tage forbi den lille by Schwerin (ca. 95.000 indb.). Schwerin er hovedstad i delstaten Mechlenburg-Vorpommern. Hvorfor vi lige valgte at tage til byen, var på grund det enormt flotte slot der ligger her.

Slottet der tidligere fungerede som sygeplejeskole, fungerer i dag som parlamentsbygning i delstaten og som eventsted, hvor du kan holde din fest, spise på restauranten eller nyde opera om sommeren. Slottet er virkelig betagende og der kommer hele tiden en ny flot udsigt eller lille detalje frem og så er slottet bare utrolig pænt og godt vedligeholdt.

Gå en tur rundt om slottet, spis en “flammkuchen” (ca. 10-14 EUR) på restauranten, nyd udsigten og de fantastiske omgivelser i slottet og søen det ligger ud til.

 

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram