Tour de France officielt præsenteret

DANMARKOPLEVELSER

Så blev Tour de France officielt præsenteret og med de 3 etaper i Danmark, bliver det i 2022 endnu mere interessant at følge optakten og se med, når de cykler gennem vores fantastiske Danmark. Christian Prudhomme der præsenterede næste års rute i Tour de France, lagde specielt vægt på Danmarks cykelkultur og vores passion for det franske cykelløb.

Den samlede Tour de France-rute for 2022 er i dag blevet præsenteret foran verdenspressen med afsæt i de tre enestående etaper i Danmark og fortællingen om den danske cykelglæde. Det er så stort! Når en af verdens største sportsbegivenheder næste sommer starter i Danmark, vil vi lave gul folkefest på tværs af landet – og bruge muligheden til at vise vores smukke cykelland og cykelglæde frem for hele verden,” siger Lars Weiss, overborgmester i København og bestyrelsesformand for Grand Départ Copenhagen Denmark (S).

Har du mod på at læse mere om hvad det er for en oplevelse der venter dig og hele Danmark næste, kan du læse mine andre indlæg:

Kom helt tæt på Tour de France

Derfor skal du se og opleve Tour de France

Skal du ud og se Tour de France næste år?

I forbindelse med den officielle præsentation, har der været en konkurrence om design af den officielle plakat. Denne konkurrence blev vundet af den danske grafiske designer Peter Ludvigsen. Du kan se vinderplakaten nedenfor:

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram