Gæsteblogger, Helt Op Til Månen

TESTS & GUIDES

Jeg har fået fornøjelsen af at lave et gæsteindlæg til rejsebloggen “Helt Op Til Månen“. Malene som står bag bloggen henvendte sig til mig og med temaet den danske sommer var jeg selvfølgelig klar på at komme med mit bud på den perfekte danske sommer og hvor det mest fantastiske sted er at være. Den danske sommer er perfekt når duften af nyslået græs spreder sig i boligkvarteret. Når solens stråler gennembryder skyerne. Når børnene leger på gaden og indimellem holder pauser med en stor is i hånden. Parkerne oser af liv, glade mennesker og haverne dufter af grillmad.

Der er rigtig mange gode oplevelser og steder man kan tage hen i Danmark – og jeg har stadig mange til gode. Danmark har 443 øer, hvor de 72 af dem er beboet. Vi har i vores lille familie gjort det til en tradition at vi hvert år skal besøge en ny ø i Danmark. Udgangspunktet er en heldagstur uden overnatning på øen. Du kan læse meget mere om mine små ø-ture og hvorfor du bør besøge nogle flere af vores danske øer på bloggen Helt Op Til Månen (link til blogindlæg).

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram