Berlin Zoo i børnehøjde

TYSKLAND

Vores sommerferie i 2018 gik til Berlin og denne gang med børn, 2 stk. på 2,5 år og 4,5 måned. Et oplagt hit ville være en dag med zoologisk have. Vi havde samlet set 3 hele dage i Berlin og satte den ene dag af til besøget i zoologisk have + det akvarie som ligger lige ved siden af.

Hvis i planlægger et besøg i zoologisk have, så gør som os, afsæt en hel dag til besøget. Der er rigeligt med dyr at se på – ca. 17.000 dyr i alt (fordelt på ca. 1.500 dyrearter). Vi havde afsat en hele dag, men fik ikke set hele parken, men valgte de områder vi mente kunne have størst interesse og tog så efterfølgende de områder der var tid og energi til.

Vi ankom til zoo kort tid efter de havde åbnet parken. Vi valgte at tage bilen derud fra Prenzlaur Berg, men der findes rigtig gode muligheder for offentlig transport fra hele Berlin. Vi kunne parkerer i parkeringshuset lige ved siden af parken, 5 timers parkering = 12,5 EUR – det synes vi er en fair pris. Køb af billet gik forholdsvis hurtigt og vi ankom igennem en flot port ind til parken og det første vi skulle se var det nye pandaområde.

Pandaområdet er et rigtigt flot område der virkelig giver pandaerne et godt områder hvor de kan trives. Varmen havde ramt Berlin, så mange af dyrene befandt sig indendøre, herunder også pandaerne. Den ene (med unge) lå og tog sig en lur og den anden sad og var i gang med frokostbambussen. Videre fra pandaområdet gik turen mod området med tigre, leoparder, løver osv. Desværre, måtte vi gå derfra uden at have set et eneste af de nævnte dyr, for de var i gang med at ombygge hele området. Området var helt lukket og ville åbne igen i 2019. En lidt ærgerlig søn måtte se langt efter tigre og løver og tage turen mod elefanter, giraffer, zebraer, flodheste, pingviner osv. Det hjalp hurtigt på humøret.

Generelt var alle områder til dyrene store og godt opbygget, så det gav dyrene så naturligt et leveområde som muligt. Det kunne derfor være svært at se dyrene, men det var på én gang rart, men selvfølgelig også lidt træls, når man nu var taget ind for at se på dyr. Men dejligt at se de prioriterer god plads til dyrene.

Berlin Zoo har rigtig mange dyr og mange spændende områder, men de har desværre ikke prioriteret grønne områder hvor man kan nyde sin medbragte mad eller kan holde en pause med børnene. Der er dog en god og stor naturlegeplads, tæt placeret ved en cafe hvor man kan få lidt at spise og drikke. Det er ærgerligt der ikke findes picnic områder, som vi kender det fra f.eks. Givskud Zoo eller LEGOLAND Billund.

Tip:
Hvis du har forholdsvis små børn med som vi havde, behøver du ikke købe en kombibillet som gælder både til zoo og akvarie. Børnene er rigeligt brugt for energi når man har været hele zoo igennem. Akvariet er egentlig fint og flot – men så stort er det heller ikke. Der er en etage med akvarier og en etage med terrariedyr (slanger, krokodiller etc.).

Zoo: http://www.zoo-berlin.de/en

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

1 Kommentar. Leave new

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram