Forbundne. Forpligtet. For Kongeriget Danmark.

OPLEVELSERHVERDAGSLIV

Som tidligere værnepligtig ved Den Kongelige Livgarde, kan det ikke gå ubemærket hen at vi i Danmark har fået en ny regent. Den nye regent er H.M. Kong Frederik 10., som afløser en historisk set stor regent – H.M. Dronning Margrethe 2. Jeg tjente den tidligere dronning med ære og med en stor portion stolthed dengang – og til stadighed den dag i dag med stolthed og gode minder at huske tilbage på.

Jeg vil stemme i koret i den danse befolkning og komme med mit store tak til Dronning Margrethe 2. for hendes dedikation, arbejdsomhed, ordentlighed og mange flere tillægsord. Og så ikke mindst den rigtige og fornuftige mængde “skæld-ud” til de danske borgere, når tiden og vilkårene krævede det i det danske samfund. TAK!

Og så et stort tillykke til nye danske regent Kong Frederik 10. – er helt sikker på han vil følge sin mor, viderefører de gode takter, men skabe hans egen vej, sammen med familien. En stor respekt til Hans Majestæt.

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram