Gæsteblogger, Drømmekufferten – På Rejse Med Børn

Bag Om Bloggen

Jeg har fået fornøjelsen af at lave komme med en del af en tekst til et indlæg på bloggen “Drømmekufferten“. Mette-Louise og Kristoffer som står bag bloggen skal selv på en jordomrejse i 2024. De har derfor søgt nette tyndt for informationer, gode tips og masser af inspiration til turen. Verden er fuld af gode oplevelser, inspiration og eventyr der venter på én – det handler om at turde tage på dem og springe ud af de vante rammer, charterferier og sommerhuset herhjemme i Danmark.

Intet galt i sommerhuse og charterferie – men der er mange andre muligheder

Men det er nødvendigvis ikke altid så nemt som det lyder, det med at tage familien med ud på rejser til det fjerne østen, det store USA eller på en storbyrejse i Europa. Og lige netop det sidste, blev Drømmekufferten særligt interesserede i, da de læste mine indlæg om det at holde ferie i Berlin med børn.

Drømmekufferten tog på en livsændrende rejse til Malaysia, som gav dem muligheden for at se hvad verden også kan byde på af oplevelser. Derfor fik de lyst til at starte bloggen, for at give danske familier lyst til at tage skridtet og prøve noget mere med deres rejser.

De har derfor sat sig for at lave et indlæg om netop dét – og med en samling af svar fra andre danske rejsebloggere. Ideen: Drømmekufferten stiller et spørgsmål, rejsebloggeren svarer med 5-8 linjer. Formålet er selvfølgelig at få flere familier ud at rejse og opleve den skønne verden vi alle sammen lever i.

Spørgsmål til mig: Hvad er det vigtigste du ville have vidst, inden i tog på jeres første ferie med børn?

Svar: Ingenting – og hvorfor det korte svar, kan du læse mere om på Drømmekufferten og deres blogindlæg.

Læs hele blogindlægget på Drømmekufferten, klik her!

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram