Sans dig igennem byen og ud i rummet

OPLEVELSERBØRN

Det har været vinterferie i Danmark og børnene har fri fra skole og institutioner. Vinterferien tilbyder rigtigt mange former underholdning til børnene og underholdning i rigtig mange former. Én af de ting du kan tage dine børn med til er sanseudstillingen på Brandt Museum i Odense. Normalt vil et kunstmuseum nok ikke være det første der står på listen hos forældre der skal lave aktiviteter sammen med deres børn. Men tag ikke fejl – Sanseudstillingen på Brandt Museum er virkelig ideel til børn og også voksne som vil lade sig dykke lidt ned i kunsten på en anden måde end børn gør det.

Byen med almindelige sære mennesker

Årets tema er “Kom Hjem Og Besøg Mig En Dag” og er en lile by der er beboet af mennesker der er helt almindelige sære. Kom med i byens park, Limbo, hvor teltfolket bor. Teltfolket elsker musik og dans og der kan starte en fest hvornår det skal være. På hotel Det Grå Hummer bliver holdt ekstra øje med gæsterne og hos den lokale fotograf, er de vilde med mennesker på elefanter.

Sanseudstillingen kan med sine snørklede gader i byen, den livlige musik i safariteltet i Limbo og de små sære beboer få gang i alle sanserne hos børnene. Og de voksne kan prøve at følge med i den leg der opstår hos børnene i byen. Vores 2 børn var begejstrede på hver deres måde og legede ivrigt med “kunstværket”.

Vi brugte et par timer på sanseudstillingen, inden vi tog videre mod udstillingen “Into The Unknown”. Sanseudstillingen bliver skiftet hvert andet år og den nuværende udstilling vi besøgte vises frem til 31/08-2020.

Into The Unknown

Den ande udstilling vi besøgte på Brandts var udstillingen om science fiction. For hvorfor er science fiction blevet så populær for folk i alle aldre? Og hvorfor bliver der ved med at komme nye film, bøger og spil der tager os med til fjerne galakser, planeter og ind i en fjern fremtid? Det prøver udstillingen at give svar på med hjælp fra over 200 bøger, rumdragter, robotter, rekvisitter fra populære sci-fi film og filmklip fra over 50 science fiction film.

Udstillingen fylder hele 2. etage af museet og er fyldt med science fiction for kendere og dem som kun sporadisk har stiftet bekendtskab med genren via film som Star Wars og Alien. Udstillingen viste sig at være næsten lige så populær for vores ældste søn, som sanseudstillingen var. Han var nærmest ikke til at drive væk fra udstillingen igen – der var jo trods alt også fyldt med marsmænd, rumraketter og robotter.

Du kan roligt tage dine børn med på science fiction udstilling, efter besøget på sanseudstillingen.

Læs mere om Brandts Museum her!

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram