Græsk feriekultur med suværen udsigt

GRÆKENLAND

Græsk ferieby med god udsigt til havet. Det er hvad du får på hotel Viaros i Tolo, Peloponnese i Grækenland. Hotellet har kun lejligheder og ikke mulighed for hverken all-inclusive eller luksus suiter.

Personalet

Det er som ofte ejerne selv der står i receptionen og tager imod gæsterne. Her bliver du mødt med græsk venlighed og smil. Receptionen er lille, men den er nem at finde og indtjekning foregår hurtigt. Personalet er få, men til gengæld er de alle smilende og hjælpsomme.

Beliggenhed og faciliteter

Viaros ligger højt oppe i Tolo og lidt trukket tilbage fra byens centrum. Det tager ca. 5-10 minutter at gå ned til byen og stranden. Men placeringen giver dig så en helt fantastisk panaroma udsigt ud over havet og ned mod byen. Den bedste udsigt får du fra morgenmads restauranten helt i toppen af bygningen.

Hotellets morgenmad er simpel og let – men ikke noget du kan sidde lang tid og nyde. Det er en typisk “continental breakfast”, præget med lidt græske specialiteter. Nyd i stedet den smukke udsigt. I baren ved poolen kan bestille små anretninger og lidt snacks. Skal du have frokost eller aftensmad, skal du ned i byen eller tag en tur ud i området for at finde det græske køkken.

Swimmingpoolen har ikke nogen børnepool, men har en tilpas størrelse til det antal gæster der er på hotellet. Der er liggestole, parasoller og nogle enkelte legeredskaber børnene kan benytte.

Værelset

Lejligheden vi havde booket, var med 2 værelser, 1 bad/toilet og 1 lille tekøkken. Værelserne var en god størrelse med god plads – også til en weekendseng til børnene. Værelserne er indrettet med klinker på gulvene, skodder for vinduerne og i en stil der ligner noget fra 80-90’erne. Lejligheden havde en kæmpe balkon mod havet, plus en lille altan mod p-pladsen bagved hotellet. Balkonen var fantastisk at starte og slutte dagen på – og der var plads til at vores sønn kunne  lege lidt på balkonen.

Læs mere om lejlighederne, www.viaros.gr

Klik her og bliv inspireret, @modnorddk

Det vil være fantastisk, hvis du vil følge min profil. Der er fyldt med oplevelser, rejser, god mad, gadgets og små hverdagshistorier.

Måske du vil synes om…
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Del blogindlæg

OM MIG

Jeg hedder Mads, er far til 2 drenge – og gift med fantastiske Helle. Jeg elsker at opleve, på alle måder, sammen med min familie. Det skal være sjovt og afslappet og med den tilgang skriver jeg om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her.

Mit navn er Mads – Hyggeligt du er med 🙂

Leder du efter noget?

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Instagram