Lun mælken så den er fingervarm og rør gæren ud i mælken. Tilsæt salt og sukker.
Tilsæt mel (ca. halvdelen) og rør det ud, så der ikke længere er klumper i dejen. Tilsæt æggene og rør dem godt ud i dejen.
Tilsæt nu (næsten) resten af melet til dejen og rør til der ikke er flere klumper. Tilsæt smøret i tern og ælt til der ikke er flere klumper tilbage i dejen.
Rør det sidste af melet ind i dejen til den har en konsistens, så den lige præcis slipper kanten af røreskålen. Dejen skal være glat og let klistret.
Sæt dejen til hævning i ca. 1,5 time, lunt og tildækket, så dejen ikke tørrer ud.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og form 10 boller af dejen. Tryk bollerne flade og sæt til hævning i ca. 1 time.
Bag bollerne i 10-15 minutter i en varmluftsovn ved 200 gr.