Vilkår for brug af modnord.dk

modnord.dk udbydes af

MPD Group
Kløvertoften 48
DK-7100 Vejle

CVR: 32 17 62 91

Kontakt e-mail: info@mpdgroup.dk.

Brugen af modnord.dk
Ved at bruge dette website accepterer du disse vilkår og du bekræfter, at du overholder alle gældende love og regler for brugen. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du straks navigere væk fra websitet. Websitet er udelukkende til ikke-kommerciel brug, dvs. du må hverken distribuere, ændre, offentliggøre, genbruge, fremsende eller på anden vis bruge materiale og indhold på websitet til offentlige eller kommercielle formål uden vores skriftlige samtykke.

Du må gerne linke til og bruge materiale fra websitet, men du skal overholde reglerne om ophavsret og tydeligt angive os som kilde. Selvom vi gør vores bedste for at give opdaterede og præcise oplysninger, kan der forekomme prisændringer, utilsigtede fejl og lignende på websitet og vi gør derfor opmærksom på, at alt indhold på websitet tilbydes ”som det er” uden garantier for fuldstændighed eller korrekthed og uden indeståelser af nogen art. Vi fraskriver os alt ansvar for indhold på modnord.dk.

Du finder gældende generelle betingelser, cookiepolitik og privatlivspolitikwww.mpdgroup.dk.

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Seneste indlæg