Hvem er jeg?

Mit navn er Mads. Jeg er født i 1982 – you do the math :). Bor i Vejle med min skønne kone, Helle og 2 dejlige dreng (Sigurd og Villads). Jeg er uddannet industrielektriker og senere el-installatør, hvor jeg til hverdag arbejder trekantområdets bedste profressionelle installatør virksomhed. Jeg er vokset op i en lille by, Gørlev, på sjælland – senere blev det til Assens (Fyn), Aarhus og nu Vejle. Når jeg tager hjem fra det fantastiske job hos Vejles bedste installatør, tager jeg på arbejde i min egen virksomhed Mod Nord, der bl.a. står bag denne blog, kreativ udfoldelse via fotografering og skarpe linjer og enkelt design i grafiske udtryk, hjemmesider og teknisk support til dig. Ellers tager jeg en tur på landevejen på cykel, en tur i skoven på MTB, en løbetur eller bare slapper af med mine 2 drenge og skønne kone.

Hvorfor?

Jeg anvender ofte internettet som kæmpe ressource til nye køb, anmeldelser, erfaringsudveksling, booking af rejser og streaming af musik, film og serier. Bloggen er en hudløst ærlig fortælling om min hverdag, en blog omkring ting jeg finder interessante, sjove, tankevækkende og som måske kan give dig som læser et svar eller et godt grin. Jeg har i forlængelse af min uddannelse en naturlig nysgerrighed for teknik, gadgets og grej – hvilket de fleste nok vil nikke ja til. Jeg elsker den grafiske verden, hvor man kan formidle informationer på en visuel fantastisk måde – uanset om det er online eller på trykte medier. Jeg hverken skriver eller bringer indhold, som jeg ikke selv kan stå personligt inde for. Hvis der bringes andres materiale i samarbejde, gør jeg opmærksom på det i teksten.

Samarbejde?

Anmeldelser er min egen holdning og min helt ærlige mening. Hvis jeg siger ja til et sponsoreret indlæg, skal jeg kunne stå 100% inde for oplevelsen eller produktet. Det skal samtidig være relevant for min blog og give læserne godt indhold. I indlægget vil det stå klart at det er sponsoreret. Hvis du har en idé eller projekt, du gerne vil have mig med i, er du mere end velkommen til at skrive til hej@modnord.dk eller læse mere under annoncering og samarbejde.

Kontaktoplysninger

Mod Nord
v/ Mads S. Petersen
Kløvertoften 48
7100 Vejle

E-mail: hej@modnord.dk
LinkedIn

CVR 32176291

Mailen er fortrinsvis til brug for B2B, samarbejde m.m. Spørgsmål vedrørende indhold i artikler, kan stilles direkte som en kommentar på den konkrete artikel – så får alle gavn af spørgsmål og svar :). Det kan også være der er andre læsere, der når at svare på spørgsmålet, inden jeg selv når det.

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

Nyhedsbrev

Få oplevelser, indspark fra hverdagen og brugbare guides, direkte i din indbakke?

Seneste indlæg